over ons

samen groeien is waar het bij ons om draait

Ons verhaal is onstaan en gevormd door onze klanten en relaties. Niets in deze wereld is statisch; alles past zich continu aan, wordt hervormd en blijft groeien. Deze groei is de kern van ons verhaal, het verhaal van oneindige ontwikkeling en innovatie die constant gedreven wordt door de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers.

- all in the family -

Rene Lagarde owner target marketing & events

Rene Lagarde

- Onze leider en Event Guru -
Maak kennis met Rene, het kan heel goed zijn dat dat jullie hem al eens ontmoet hebben. Rene is namelijk al meer dan 30 jaar actief in de evenementenwereld en is betrokken geweest bij bijna alle grotere shows in Europa.

Met Rene aan het roer van de evenemententak van target kan je erop vertrouwen dat je opdracht volgens afspraak, op tijd en binnen het budget gerealiseerd wordt. Al meer dan 400 bedrijven van over de hele wereld hebben in de afgelopen jaren hun vertrouwen aan hem gegeven.

Na 30 jaar in de evenementenbranche heeft Rene nog steeds de focus op de toekomst. Op dit moment is hij, mede door de unieke situatie waarin de branche verkeert door de COVID-19 pandemie, bezig met de ontwikkeling van een oplossing met behulp van AR en VR technologie. Dit zorgt ervoor dat mensen ondanks alle opgelegde beperkingen elkaar kunnen blijven ontmoeten en met elkaar om kunnen blijven gaan.

Rene is buiten dit alles ook erg betrokken bij het milieu, dit is waar de technologie natuurlijk ook een significante bijdrage aan levert. Groen en circulair werken is van wezenlijk belang bij de uitvoering van de door target marketing & events gerealiseerde projecten.

Romy Lagarde

- Onze chaperone naar de toekomst -
Maak kennis met Romy, onze marketingspecialiste. Romy is opgegroeid in de evenementenwereld, vaak onderweg met haar vader naar de verschillende beurslocaties om het team te voorzien van koffie en kleine klusjes uit te voeren.

20 jaar later...

Romy heeft haar vaardigheden uitgebreid en is hierdoor de perfecte, moderne aanvulling aan het target team. Ook spreekt Romy 5 verschillende talen wat natuurlijk onzettend handig van pas kan komen. Beurzen en evenementen zijn meer dan alleen maar een showcase van een product of dienst, het gaat om het creëeren van een verbinding met de (potentiële) klant. Romy´s achtergrond in marketing, branding, eventmanagement en projectmanagement helpt ervoor te zorgen dat jouw beursdoelen zullen worden behaald.
Romy Lagarde target marketing & events

ready to smash
your targets?-

bedankt! we hebben je aanvraag ontvangen!
Oeps! er is iets fout gegaan.