evenementen
services

wij leveren een breed scala aan diensten die jouw bedrijf eruit laten springen en naar een hoger niveau tillen

zie hieronder wat ons anders maakt

een volledig pakket met tools voor je beschikbaar

Zodat jij je niet met bijzaken hoeft bezig te houden want dat is iets wat wij op ons nemen. Wij willen dat jij je kunt richten op het grotere geheel en dat je hetgeen waar je ´s nachts van wakker ligt, uit handen kunt geven. Je hoeft zelf geen specialist in evenementen te zijn, maar je moet er voor zorgen dat je er één aan je team toevoegt, één die je kunt vertrouwen. 💪🏼
Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij jouw budget optimaal kunnen besteden zodat je maximale waar krijgt voor je geld. Werk samen met een team dat al weet hoe jouw stand eruit moet komen te zien voordat je er zelf over na hebt kunnen denken.

Onze tools bestaan uit een volledig 3D ontwerp van jouw stand, de fysieke productie, de uitvoering van het geheel en een marketingstrategie die volledig is afgestemd op de doelstellingen van jouw team voor de betreffende campagne. Ook data capture- en analyse tijdens het evenement behoort hiertoe; weet wat er gebeurt zodat je hier op in kunt spelen en alle kansen kunt benutten.
target services triangle targets strategy and execution
Design to realization exhibition stand

we doen het samen

Wij begrijpen dat iedereen verwacht, als je aan een evenement deelneemt, dat je iets geweldigs laat zien en geloof ons; wij willen dat ook en dat is terug te zien in onze werkwijze en ontwerpen.
Bij het ontwikkelen van een ontwerp of evenement ga je een samenwerking aan die ervoor zorgt dat ideeën naadloos op elkaar aansluiten en die het beste in partijen naar boven brengt. Waardoor er een geweldig mooi resultaat ontstaat. Laten we snel beginnen! 🏃💨

Wij werken volgens een beproefd concept wat snel resultaten oplevert wat wij graag met je willen delen. In dit proces creëren wij een samenwerkingsomgeving waarin we diep gaan om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke indruk maakt waar je nog vele jaren op door kunt borduren.

kijk verder dan de horizon

Evenementen zijn geweldig wanneer ze goed georganiseerd worden. Daar gaan en staan wij voor. Wij zorgen ervoor dat iedere aan het evenement besteedde euro het meer dan waard is.
Vragen die wij ons voor ieder project stellen:

1. Wat is het gewenste eindresultaat?

2. Hoeveel meer sales en herkenning gaat er verkregen worden?

3. Hoe kunnen de concurrenten overtroffen worden?

4. Hoe kunnen de verzamelde data na afloop van het evenement gebruikt worden om de doelen verder te 'boosten'?

wij gaan verder dan verwacht

Wij voorzien alle bovenstaande vragen van antwoorden die ervoor zullen zorgen dat de al dan niet gematerialiseerde waarde en beleving van jouw bedrijf en/of merk op een evenement tot leven gebracht wordt. We moeten emphatie van potentiële klanten krijgen en dit verder ontwikkelen door echt naar de belangen van de klant te kijken, ze duidelijk te maken dat je ze begrijpt en invulling geeft aan hun behoeften.

target staat klaar om jouw ideeen op de meest duidelijke en overtuigende manier over te dragen. We willen dat je bij iedere stap die wij zetten, meer onderdeel van het proces wordt en je de kans geven om te laten zien wat je van ons verwacht. Vind jouw target en laat ons je de tools geven om deze te behalen.

evenementenservices in Europa

- overview -

Standdesign

Projectmanagement

Marketing

Branding

Activaties

Standconstructie

ready to smash
your targets?-

bedankt! we hebben je aanvraag ontvangen!
Oeps! er is iets fout gegaan.